5 daagse Healthy Yoga Break

Een mini-yoga vakantie is het mooiste dat je jezelf kunt geven!

Houd je van natuur, gezond eten, en een gezellig Italiaans diner met een goed glas wijn? Dan is deze Healthy Yoga Break echt iets voor jou! 

 

B&B Casa dei Colli organiseert samen met vakantie accommodatie La Valle Verde vijf unieke Yoga dagen op een prachtige locatie centraal gelegen in Le Marche, Italië. Een plek waar je rust ervaart zodra je de heuvel op rijdt.

 

Hier kun je even ontsnappen aan de dagelijkse routine en heerlijk ontspannen tijdens Yoga , Meditatie sessies en workshops.

Het programma is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s.  

 

Marloes van de Velde is onze Yoga&SUP docent en zij leert je bewust bezig te zijn met jezelf en je omgeving midden in de mooie natuur. De prikkelarme omgeving heeft een positief effect op je innerlijke balans en energielevel.

 

Het arrangement is op basis van volpension dus je kunt drie keer per dag lekker aanschuiven, er is zelfs een Italiaanse kok die voor je kookt! Je kunt kiezen voor een appartement bij vakantie accommodatie La Valle Verde of een B&B kamer bij Casa dei Colli waar ook een keuken/ woonruimte aanwezig is voor een gezellig samenzijn.

 

De middagen zijn vrij te besteden, de omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen of  ‘il dolce far niente’ het zalige niets doen. Lekker luieren bij het zwembad ,  je verliezen in een mooi boek. of genieten van het prachtige uitzicht.  

 

Alles mag, niets hoeft. 

Prijs: 575 euro (korting van 50 euro als je boekt voor 1 april)

(exclusief vlucht, autohuur, annuleringsverzekering)

CONTACT

00393476852779

Via Santa Maria delle Stelle 2, Mergo (Ancona), Italie

                Privacy Verklaring

© 2020  by La Valle Verde. Proudly created with Wix.com